20%

Εκπτωση

Για φορητούς υπολογιστές του Απριλίου

Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς

Sale2021

Τρόποι Αποστολής & πληρωμής εμπορευμάτων

Ποιό είναι το κόστος αποστολής

Για αποστολές με βάρος έως 5kg σε Θάσο και Καβάλα το κόστος είναι 3.10€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1€ ανά επιπλέον κιλό.

Για αποστολές με βάρος έως 5kg στην υπόλοιπη Ελλάδα εντός πόλεων το κόστος είναι 3.70€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,10€ ανά επιπλέον κιλό.

Αν το δέμα αποσταλεί με αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€.

Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Δέματα με μεγάλο όγκο και μικρό βάρος υπάρχει ογκοχρέωση, με ανάλογη χρέωση.

Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών.

Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 – 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?

Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η εταιρεία courier Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ)

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.*

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09.00-17.00.

*οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως : μη άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος , απεργίες , καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών , αργιών , εορτών κλπ.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τo κατάστημά μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά “Λογαριασμός Πελάτη”  “Κατάσταση παραγγελίας”,  ότι βρίσκεται στο στάδιο ‘Τιμολόγηση Παραγγελίας’ και έχοντας ενημερώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας  ‘Παραλαβή από το κατάστημα’, στο πεδίο “παρατηρήσεις Πελάτη”.

Και πάντα μετά από  τηλεφωνική επικοινωνία: στο 2593112364 ή μέσω e-mail …………….

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

  1. 1. Αντικαταβολή. Τα προϊόντα έρχονται μέσο του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
  2. 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς ……………………………………….

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

Και πάντα μετά από  τηλεφωνική επικοινωνία: στο 2593112364 ή μέσω e-mail info@smartmind.gr

3.Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@smartmind.gr Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Main Menu