Με Συνεργαζόμενες Courier

Οι αποστολές γίνονται μέσω Courier σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε τον πιο γρήγορο τρόπο παραλαβής του προϊόντος σας όπως επίσης και ότι το προϊόν θα είναι σε άριστη γενική κατάσταση.
Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέγετε και εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο. Ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση, για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως πριν την αποστολή του δέματος.
Ο χρόνος αναχώρησης του δέματος από την έδρα μας συνήθως γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων από την ημέρα της παραγγελίας. *Tο τελευταίο διάστημα (έκτακτων μέτρων, αναπροσαρμογές μέτρων σχετικά με τον COVID-19) ενδέχεται να υπάρχουν καθυστέρησεις στις αποστολές και στις παραλαβές των δεμάτων. Για επείγουσες αποστολές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση πριν την καταχώρηση της παραγγελίας.*
Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παράδοσης & το φόρτο εργασίας των τοπικών καταστημάτων Courier.

Σημειώσεις παράδοσης:

  • Οι κούριερ δεν κάνουν τηλέφωνα, δεν παραδίδουν κατόπιν συνεννόσης/ραντεβού.
  • Η παράδοση γίνεται στο διάστημα 09.00-17.00
  • Θα πρέπει να υπάρχει κουδούνι με το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη, ή ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί πριν την αποστολή του δέματος.
  • Εάν υπάρχουν απορίες για τη παράδοση, γίνεται επικοινωνία στο διάστημα 09.00-17.00
  • Εάν δεν σας βρουν στο χώρο σας, θα ζητηθεί να παραλάβετε από το τοπικό καστάστημα Courier

Μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας:

Στις περιπτώσεις όπου το δέμα έχει μεγάλες ογκομετρικές διαστάσεις ή έχει μεγάλο βάρος (π.χ. Air-condition, UPS, Ανεμιστήρες, κ.α.) προτείνουμε τις μεταφορικές εταιρείες. Η εξόφλιση της παραγγελίας & των εξόδων παράδοσης από την έδρα μας στο πρακτορείο μεταφορών, γίνεται μέσω τραπέζης. 
Το κόστος μεταφορικών που χρεώνει η μεταφορική εταιρεία εξοφλείται από τον παραλήπτη κατά την παράδοση του δέματος.

Product added to wishlist
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies