ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το SmartMind.gr είναι μία 100% Ελληνική εταιρία πληροφορικής και τεχνολογίας. Το SmartMind.gr ξεκίνησε την online εμπορική του δραστηριότητα το 2014 ως το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα δικτυακών προϊόντων. Το 2020 πήρε την σημερινή του μορφή με πλήρη γκάμα προϊόντων πληροφορικής και με νέους ανθρώπους με πολύ μεράκι, γνώση & επαγγελματισμό που διατηρούν μέχρι και σήμερα!

ΣΤΟΧΟΙ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Χρόνια τώρα το SmartMind.gr προμηθεύει, επισκευάζει & δίνει λύσεις τεχνολογίας σε κάθε ιδιώτη, εταιρία και οργανισμό με συνέπεια. Η πολύχρονη πείρα μας και το πάθος για την τεχνολογία, είναι εγγύηση υψηλής αξιοπιστίας. Στόχος μας είναι: Υψηλή τεχνολογία, Χαμηλές τιμές, Εξυπηρέτηση... για όλους.

Το internet μας δίνει την δυνατότητα χαμηλού λειτουργικού κόστους με αποτέλεσμα την καλύτερη, πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση και φυσικά τις χαμηλότερες τιμές. Το SmartMind.gr συνεχώς μεγαλώνει & εξελίσσεται κερδίζοντας καλύτερες τιμές για όλους εσάς και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα καταστήματα ειδών πληροφορικής στην Ελλάδα… και σας ευχαριστούμε.

Επιλέγετε εύκολα τι προϊόντα επιθυμείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας, κινητού ή tablet τα οποία παραδίδονται άμεσα στο χώρο σας. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι είναι κατάλληλο για εσάς, αφού συνεχώς ψάχνουμε & δοκιμάζουμε καινούρια προϊόντα και βρίσκουμε λύσεις για εσάς και τις ανάγκες σας. Ρωτήστε μας σήμερα!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΑΓΟΡΕΣ

Τα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και με φιλική αναζήτηση για την ευκολότερη εύρεση. Προσπαθούμε συνεχώς να αυξάνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με προτεραιότητα την ποιότητά τους. Θα χαρούμε να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις.

Αγοράστε με απόλυτη σιγουριά αφού δεν επιβαρύνουμε τα προϊόντα μας με κρυφά κόστη. Με κάθε αγορά από το SmartMind.gr είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που προμηθευτήκατε καλύπτουν πάντα τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και δεν έχουν χαμηλή τιμή λόγω αμφιβόλου ποιότητας. Όλα τα προϊόντα μας είναι καινούρια, αμεταχείριστα και καλύπτονται από τις επίσημες εγγυήσεις των κατασκευαστών στην Ελλάδα.

Οι τρόποι πληρωμής μας είναι ξεκάθαροι και ευέλικτοι. Οι τρόποι αποστολής μας επίσης. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προσπαθούμε πάντα οι αγορές σας στο SmartMind.gr να είναι μία ευχάριστη εμπειρία.

Product added to wishlist
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies