Είμαστε μια Ελληνική Επιχείρηση.

Η SMARTMIND δημιουργήθηκε το 2006 από μια ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση στις υπηρεσίες διαδικτύου και πολυετή πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείριση web servers. H αγάπη και αφοσίωση στην συγκεκριμένο τομέα, πολύ σύντομα, εκτόξευσαν τη Εταιρεία στην κορυφή της βιομηχανίας του Web Hosting, πανελλαδικά, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας αναγνώριση από μεγάλα ευρωπαϊκά datacenters όπως το EvoSwitch στην Ολλανδία, εδραιώνοντας μια σημαντική θέση στον τομέα φιλοξενίας ιστοσελίδων, είτε σε shared hosting επίπεδο, είτε σε επίπεδο dedicated hosting services.

Από το 2006 έως και σήμερα, η SMARTMIND διαχειρίζεται τη φιλοξενία χιλιάδων ιστοχώρων, με μεγάλη επιτυχία, δίνοντας λύση ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις όπου ο ανταγωνισμός δεν μπόρεσε να δώσει λύση.

Ροή εργασίας

Η διαδικασία της εργασίας μας

1

Κατοχύρωση Domain

2

Custom Template

3

Συγγραφή κειμένων

4

WebSite Online

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες της SMARTMING.GR

0

Ευτυχείς Πελάτες

0 +

Έχει ολοκληρωθεί η εργασία

0

Συνδρομητές

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Το προσωπικό μας αποτελείται από άτομα τα οποία έχουν εμπειρία με το αντικείμενο μεγαλύτερη των 15 ετών, οπότε μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας και να προτείνουν τη λύση που θέλετε άμεσα.

Θέλουμε να ενδυναμώσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται απο την απόσταση εταιρίας – πελάτη.

Τους πελάτες μας δεν τους βλέπουμε σαν αριθμούς, αντιθέτως προσπαθούμε να αναπτύξουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, μελετώντας τις απαιτήσεις του και προσφέροντας υπεύθυνες λύσεις.

 

Ενδιαφερόμενος!

Γνωρίστε την ομάδα μας

Προσλαμβάνουμε!

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την ομάδα μας;